Communicatie- en Impact traject

We hebben in de loop der tijd allemaal een eigen communicatiestijl ontwikkeld. Een stijl met verbale en non-verbale communicatie die vaak werkt en soms weer niet.

Daniëlle verzorgt een Communicatie- en Impact traject waarbij je jouw eigen communicatiestijl leert kennen, de voor-en nadelen ervan en natuurlijk welke stappen je kunt zetten om gewenste veranderingen in te zetten.

  • Hoe kan ik mijn eigen eerste indruk versterken?
  • Wat zijn de do’s en don’ts in mijn communicatie?
  • Hoe kan ik mijn (online) presentatie sterker maken?
  • Hoe verstevig ik mijn overtuigingskracht?

Het individuele Communicatie- en Impact traject is bij uitstek het middel om hiermee aan de slag te gaan.

Het resultaat van deze Communicatie- en Impact trajecten volgens deelnemers:
 

  • Ik kan mijn beoogde resultaat nu sneller en makkelijker bereiken.
  • Ik ken nu de kracht van mijn non-verbale communicatie. Dat geeft me comfort en meer zelfvertrouwen.

Wat is dit een prachtig onderwerp voor het vergroten van je persoonlijke impact en tevens het opdoen van meer bewustzijn en kennis in het lezen van hoe je gesprekspartners erbij zitten. Onmisbaar voor iedereen die samenwerkt voor het bereiken van zijn of haar doelen. Daniëlle geeft hier heel mooi, deskundig en evenwichtig een beeld bij. Met haar enthousiasme en persoonlijke verbinding komt dit onderwerp snel, toepasbaar en effectief tot leven.

Roel Willems

Directeur Insurance Risk Management, Achmea

Daniëlle Regnerij

06 2434 1926

info@ingezicht.nl

Powered by Raedtwinkel

Trainingen

Keynotes

Impact traject

Voorwaarden