Maak kennis met Daniëlle Regnerij

Na haar studie rechten met specialisatie arbeidsrecht is Daniëlle Regnerij werkzaam geweest binnen Human Resources. In deze rol heeft zij reorganisaties begeleid en internationaal gewerkt. Vervolgens is zij zich gaan specialiseren in persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft veel ervaring met loopbaanbegeleiding, trainee development, coaching en leiderschapsprogramma’s.

“Ik woon met plezier in het centrum van Utrecht. Ik ben een liefhebber van kunst en cultuur. Naast video kunst (hoe kan ‘t ook anders) bewonder ik de schilder Johannes Vermeer. Ik wil al zijn schilderijen over de wereld zien. Ik ben nu bij nummer 27 van de 36.”

Naast haar werk bij Rabobank, Shell en Achmea, heeft zij zich gespecialiseerd in non-verbale communicatie bij verschillende opleidingsinstituten. In het vakblad Tijdschrift voor Management Development is een uitgebreid artikel van Daniëlle over non-verbale communicatie gepubliceerd.

Pas de laatste decennia is er meer aandacht gekomen voor dit onderdeel van onze communicatie. Er leven veel aannames hoe dit zou werken. Daniëlle is zich gaan specialiseren in non verbale communicatie gebaseerd op state of the art wetenschappelijk onderzoek.

“Een aantal jaren geleden kreeg ik de gelegenheid een presentatie van mij te laten opnemen. De inzichten die ik bij de terugkoppeling meekreeg, zorgde voor bewustwording van mijn eerste indruk en communicatiestijl, vooral non verbaal. En het gaf me de mogelijkheid om meteen met die inzichten aan de slag te gaan.

Zo’n snelle en no nonsens aanpak, wilde ik meteen zelf leren en zo ben ik diverse opleidingen gaan volgen. Ik vind niks mooier dan voor jou de inzichten uit non verbale communicatie direct toepasbaar te maken voor je dagelijkse werkpraktijk.”

Daniëlle Regnerij - IngeZicht

Daniëlle Regnerij

06 2434 1926

info@ingezicht.nl

Powered by Raedtwinkel

Trainingen

Keynotes

Impact traject

Voorwaarden