Trainingen

Stel je voor dat je de effectiviteit van de deelnemers van jouw ontwikkelprogramma in één dag kunt vergroten. Dit kan met het toevoegen van non-verbale communicatie als vernieuwend onderdeel van jouw programma.

Communicatie trainingen zijn er volop, maar non-verbale communicatie krijgt daarin weinig aandacht. Onbegrijpelijk! Want weet jij hoeveel van onze communicatie non-verbaal is?

Maak jouw opleidings- of talentenprogramma uniek en laat jouw deelnemers hun kennis over het Gesprek zonder Woorden verbreden en verdiepen. Zo pakken zij in no time de essentie van het gesprek op. En leren zij hierop in te spelen. Welke onderwerpen kun je verwachten?

Het kader van non-verbale communicatie
Jouw eerste indruk versterken
Jouw observatieskills aanzetten

Top 20 non-verbale signalen

Zelf gesprekken analyseren

Jouw stemgebruik
Reflectie oefeningen

Stress signalen herkennen

Leiderschap ontwikkelen

Jouw impact vergroten!

Jouw deelnemers hebben aan het einde van de dag een persoonlijk actieplan gemaakt. Zij kunnen zo de volgende stap zetten in hun uitstraling, impact en communicatie op kantoor.

Zij ontvangen diverse E boeken als naslagwerk.

Onder andere professionals en managers van Rabobank, Friesland Campina, KPMG, het CAK, Deutsche Telekom en diverse traineeships gingen je voor. Neem contact met mij op voor vragen en deelname.

Daniëlle heeft aan ons team een workshop gegeven over non-verbale communicatie. Gedurende de worlshop kwamen diverse aansprekende onderwerpen voorbij. Vanuit de theorie gingen we dieper in op de non-verbale signalen van jezelf en hoe je signalen oppikt van anderen. Danielle doet dit op een heldere, respectvolle en persoonlijke manier. De workshop bevatte een mooie afwisseling van thema’s en werkvormen. Met daarin veel humorvolle momenten. Dit maakte dat het én leuk was én ieder nieuwe inzichten kreeg die direct in de praktijk toepasbaar zijn.

Ineke Veenstra

HR Manager, Ministerie van Justitie en Veiligheid

Daniëlle Regnerij

06 2434 1926

info@ingezicht.nl

Powered by Raedtwinkel

Trainingen

Keynotes

Impact traject

Voorwaarden