Privacy en Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Binnen 14 dagen na jouw opgave van een dienst van InGeZicht kun je zonder kosten de reservering annuleren. Bij een dienst kun je bijvoorbeeld denken aan deelname aan een training, het boeken van een keynote of een impact analyse.

Tot en met 30 dagen voor de start van de dienst, kun je de reservering ongedaan maken en ben je 50% van het verschuldigde bedrag verschuldigd aan InGeZicht.

Bij een annulering van een reservering op een later tijdstip dan 30 dagen voor de start van de dienst, ben je het gehele bedrag verschuldigd.

Indien de dienst dit toelaat, kun je je laten vervangen door een andere deelnemer. Denk hierbij aan deelname aan een training of een impact analyse.

Privacy- en cookieverklaring van InGeZicht

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe met je persoonsgegevens omgegaan wordt.
De verklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

De website van InGeZicht verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je websitebezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door InGeZicht worden verzameld. Dit gebeurt voor het volgende:
• Contact opnemen naar aanleiding van ingevuld contactformulier/e-mail aan InGeZicht.

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met InGeZicht via e-email of het contactformulier op de website. Er wordt alleen gevraagd naar jouw gegevens om op een efficiënte en snelle manier te kunnen reageren op je bericht. Het gaat om gegevens zoals je naam, organisatie, telefoonnummer en e-mailadres. Die gegevens worden maximaal vijf jaar bewaard, om bijvoorbeeld te kunnen zien wanneer je voor het laatst een brochure hebt aangevraagd en voor welke opleiding dit was.

• Deelname aan trainingen/inspiratiesessies en impact dagen.

Jouw gegevens zullen verzameld worden zodra jij je aanmeldt voor een van onze opleidingen. Er wordt gevraagd naar jouw gegevens om jouw inschrijving compleet te maken. Ook gebruiken we deze gegevens om de facturatie af te ronden en om je voorafgaand en tijdens de opleiding te informeren over de opleiding en je te voorzien van eventuele instructies. Die gegevens worden van maximaal vijf jaar bewaard, om bijvoorbeeld te kunnen zien wanneer we voor het laatst contact hebben gehad en waar dat over is gegaan. Het is in ons gerechtvaardigd belang om dat te weten, zodat we je beter kunnen helpen.

• Film- en fotomateriaal van de Impact Analyse.

Tijdens de individuele Impact Analyse met video wordt, na jouw toestemming, een korte filmopname gemaakt. Deze filmopname wordt bewaard om er foto’s van te nemen. Zo kan InGeZicht een individuele rapportage maken. Na het maken van deze rapportage (doorgaans binnen één week van de opname) wordt zowel de filmopname als de foto’s verwijderd.
De individuele rapportage wordt binnen twee weken na verzending naar jou verwijderd. InGeZicht beschikt dan niet meer over een kopie van deze rapportage. Alleen jij hebt deze dan nog. Bewaar hem dus goed en veilig.

InGeZicht neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Wil je jouw persoonsgegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen uit onze database? Stuur een e-mail sturen naar onderstaand email adres. Je gegevens worden dan naar je gemaild of gewijzigd of verwijderd.

Heb je nog vragen?
We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je toch nog vragen? Neem contact op via onderstaande contactgegevens.
InGeZicht
Info@ingezicht.nl
0624341926

Daniëlle Regnerij

06 2434 1926

info@ingezicht.nl

Powered by Raedtwinkel

Trainingen

Keynotes

Impact traject

Voorwaarden